Oriëntatiedagen

Proeven aan de werkvormen van

Vrije Academie ’t Pad

1 – 4 dagen kennismaken

Zijn deze werkvormen iets voor jou?

Heb je zin in creatief bezig zijn met materiaal en techniek, spelen met kleur en vorm… maar weet je nog niet zeker of de opleiding wel iets voor jou is? Deze dagen zijn er voor om kennis te maken met tekenen, schilderen en boetseren gekoppeld aan wie jij bent.

Thema’s oriëntatiedagen

1. Uit de kunst met jezelf – Het ik  – docent: Nicole des Bouvrie
2. De mens in de kunst – Interactie – docent: Annemieke Varkevisser
3. Kunstkijk op de wereld – Samenleving – docent: Mary Webster
4. Levenskunst – Transcendentie – docent: Liesbeth Veenhof 

Elke lesdag een ander thema, elke lesdag een andere docent en in elke lesdag staan andere materialen en technieken centraal. Zo kun je op een heel toegankelijke manier breed proeven aan de werkvormen van de Vrije Academie ’t Pad.

Praktische informatie

Kosten: € 75 per dag
Bij 4 oriëntatiedagen in één keer inschrijven: € 270
Tijden: 10.15 uur – 16.30 uur
Datums: 8, 22 juni en 8 en 22 september 2019

De werkvormen van ’t Pad zijn geschikt voor een ieder die graag iets doet of het verlangen heeft om te doen met de beeldende vakken. Je kunt dit puur voor jezelf doen maar je kunt het na de opleiding ook inzetten in het begeleiden van anderen.

Kunst is een groot woord waar we soms bang voor zijn, maar een kunstenaar zijn we allemaal in ons menszijn: We bewegen allemaal, we maken elk moment keuzes, we kleuren onze bril, en soms zetten we die gekleurde bril af…. en laat dat nu allemaal in te zetten zijn bij beeldend werk……welkom!

De kunst zit in het experimenteren. De kracht zit in het doen. De opbrengst zit in het leren. Ervaren wat werkt en wat niet werkt. ~ Kevin Weijers

newspaper templates - theme rewards