Psychosociaal Coach Beeldend

‘Geen coaching zonder doel’

Psychosociaal Coach Beeldend

Wanneer je het traject PSW-3 succesvol afrondt, ben je in staat praktische coaching activiteiten te verzorgen met kleine groepen.  Je leert kunstzinnige workshops organiseren waarin je je richt op concrete doelen geformuleerd rond een duidelijk thema.  

Uitgangspunt is het  kunstzinnig werken. Het beeld en de bevraging daarvan staat centraal en je oefent tijdens de lesdagen hoe je dat gestructureerd en doelgericht aan kunt pakken. Met uitgangspunten van ACT (Acceptance & Commitment Therapy), de beeldtaal, Kunstzinnig Proces, gebruik van verschillende materialen, werkvormen en technieken, geweldloze communicatie en kernkwadranten leer je compassievol te coachen.  Waarbij er ruimte is voor jouw persoonlijke stijl. 

Je leert hoe je kunt bemoedigen, uitdagingen helder krijgt, waardegericht handelt om zo de coachees via beeld en woord inzicht te laten krijgen in hoe ‘te doen wat werkt’. 

Humor, lef, creativiteit, passie, out of the box, buiten de lijntjes durven denken en doen.

Learning by doing staat centraal, weten en doen onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld, zelf ervaren en uitvoeren oftewel, let’s ACT! Dit traject wordt afgesloten met een praktijkexamen. 

Specialisatie Kindercoach Beeldend is mogelijk.

 

Informatie over kosten en datums vind je hier.

Het verschil tussen waarden en doelen is dat doelen het eindpunt markeren dat je wilt bereiken, en waarden gaan over de reis daar naartoe.
Gijs Jansen

newspaper templates - theme rewards